Χαιρετισμός Σάκη Κολλάτου

Φίλες και Φίλοι,

Η σημερινή πραγματικότητα επιβάλει εγρήγορση αφού η ενεργή συμμετοχή μας καθορίζει το σήμερα, διαμορφώνει το αύριο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά. Να κοιτάμε στα μάτια τον συνάδελφό μας στο χώρο εργασίας, τον συμπολίτη μας στη καθημερινότητα. Να μιλάμε ουσιαστικά, ξεκάθαρα και πάνω απ’ όλα ειλικρινά για το μέλλον που δικαιούμαστε.
Ο Δήμος της Αθήνας δεν είναι τίποτε άλλο από μια ενεργή διαδικασία προσφοράς, με στόχο το συνάνθρωπο και με ελεγχόμενα αποτελέσματα. Η πρόθεση απ’ όλους μας είναι ειλικρινής, αλλά η πραγματοποίηση μιας θετικής


προσπάθειας απέχει από τη ολοκλήρωσή της, όσο πιο πολύ απέχει η δική σας παρέμβαση, προτροπή, θέση και άποψη.

Φίλες και Φίλοι,

Οι γνώσεις υπάρχουν. Τη δύναμη και τη δυναμική την αποκτήσαμε μαζί με πολλούς από εσάς στο δρόμο, στο αμφιθέατρο, στο χώρο της εργασίας, στο Δήμο της Αθήνας. Οι προτάσεις και η υλοποίησή τους είναι δική μας ευθύνη. Όλοι εμείς καταθέσαμε τη ψυχή μας, τον αγώνα και την αγωνία μας , επί σειρά ετών, συνειδητά με όραμα και συνέπεια.
Σήμερα, καλούμαστε , μέσα από απογοητεύσεις και δυστοκίες να οδηγήσουμε τη σκέψη και τη δυναμική στη πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς τη δική μας παρουσία. Τίποτα δεν χτίζεται χωρίς τη δική μας συμβολή. Τίποτα δεν χαρίζεται.


Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί. Όρθιοι απέναντι στη νοημοσύνη μας, όρθιοι απέναντι στις γενιές που έρχονται, όρθιοι απέναντι στον πήχη που ανεβαίνει συνεχώς.

Φίλες και Φίλοι,
Σας καλώ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στη καθημερινότητα με αρχές και αξίες.
Σας καλώ να στηρίξουμε τη γειτονιά και τη πόλη μας.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας ευχαριστώ για την ανοχή σας και σας καλώ να δυναμώσουμε την ελπίδα των Αθηναίων που πιστεύουν σε μας.

Related Posts

Σάκης (Ευγένιος) Κολλάτος
Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Ενεργειακής Αναβάθμισης και Πολιτικής Προστασίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος “Αθήνα Ψηλά”, Κώστας Μπακογιάννης

Copyright © 2023 kollatos.gr | All Rights Reserved | Privacy Policy